Kalas!

Igår hade vi kalas för Ossian. Trevligt värre, men som vanligt med Öppet Hus så kommer alla på en gång. Så lite kaotiskt blev det där ett tag. Hade ju bakat som en galning hela veckan, desperate housewife style, så kakor och bulla fanns det så det räckte och blev över. En och en halv tårta blev också över, så om nån är sugen på fika så vet ni vart det finns. ;)

Imorrn är ju den riktiga födelsedagen. Ett helt år sedan Ossian genade genom magen och ploppade ut. Inatt om man ska vara noga, 01.16. Undrar om jag ska väcka honom inatt och berätta att "nu föddes du minsann". Synd att jag fick sova när det hände bara, höhö. Ska nog försöka sova inatt också, men imorgon vankas kanske drakborgen. Don't know yet. Åsså handla till Ossians rum som nu är i stort sett komplett för inflyttning. behövs bara en sjujäkla matta mitt på golvet. Hade hittat en perfa i IKEAs katalog, men såg sen att det var förra årets så den finns nog inte kvar. Synd, för den var stor och färgglad.

För övrigt tycks tänderna upp nu vara på G på riktigt, och alla vet ju vilket resultat det brukar ha på blöjkonsumtionen. Pust! Han är ju på hyfsat humör iaf.
2010-04-12 @ 15:35:42 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Jenni

Tack för senast...gott me fika och underhållande med barn. :)

2010-04-12 @ 20:51:36
Postat av: anki

Hälsa grabben ett stort grattis från oss i Långsjön Kristinas mamma

2010-04-13 @ 09:32:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback