Disken får vänta

Nu kryper jag till kojs, det har varit en lååång dag!

Hur som helst

Har haft en fartig dag idag med babysim och årsmöte med 4H. Avrundade med att bjuda svärisarna på middag, blev rätt lyckat faktiskt om jag får säga mitt. Karln sover, för han ska upp och jobba tidigt tidigt. Ska nog gå och sussa jag med. Och hunden är bäng och springer ut på vägen och skäller på nåt. Kanske för att det är fullmåne. Vem vet?!

SPY!

Räkningar är piss. Vill bara kräkas litegranna när jag sitter och betalar och försöker få det att gå ihop. Ska nog bosätta mig ännu längre ut i skogen och bli självförsörjande. Utan el, framförallt utan el. För hur i helskotta var det tänkt att man skulle överleva när elen kostar miljarder miljoner. Snålar försöker man göra, men värme måste man ju ha på vintern. Nu kan det bli varmt tycker jag.

Mår lite illa för personers otrevliga beteende också jag... vet att jag skulle kunna sätta dom rejält i skiten, men ska inte ska inte ska inte. Fortsätter må illa!

Inte jag

Insåg att mitt arga inlägg lät väldigt mycket som att det handlade om mig. Det gör det inte, men om en vän till mig. Tycker inte om att se människor bli illa behandlade, men det visar bara hur omogna vissa är. En del människor är väl "unga och dumma" andra kanske aldrig växer ifrån ett kasst beteende. Men eftersom det inte är min strid så väljer jag att avstå från att lägga mig i. Har iofs gjort det lite eftersom jag skriver här, men det är bara en liten krets som läser min lilla blogg, så är nog ingen fara. Men om...så är jag redo för krig... drama!

Men se det snöar...

...igen. What a surprise!

Väntar på karln som är inne i staden och arbetar. Skottar you know. Behövs det möjligtvis? Blir nog jobb inatt också för hans del. När han kommer hem blir det att åka iväg till babysimmet. Kul för Ossian att pappsen hänger med en gång också. Sedan är det bara ett "steg" kvar att bada, sen får vi sköta det själva. Men tror inte det blir nåt större problem, eftersom både jag och Jim tycker om att bada så ser vi nog till att ta oss iväg lite då och då.

Sonen sov superbra inatt och det var ju trevligt, trots att vi kom i säng alldeles för sent och sedan blev lite störda i nattsömnen av andra saker, hund och chef till exempel...höhö. Men då behagade han ju vakna före 7 imorse istället. Det är ju iofs helt OK om han ska fortsätta sova så här bra. Har ju varit en period nu med lite kass sömn. Så nu är det fullt ös på den lilla kisen, han lär väl slockna i bilen på väg till badet skulle jag tro.

Gaaah!

Jag blir så fruktansvärt arg. Människor får tydligen inte göra ett enda misstag. Sen är det kört, då är det tydligen fritt fram att bete sig hur som helst sedan, skit i vem man sårar! Jaha, men det är ju lätt att visa sin omognad, och tro sedan att det inte går ut över sig själv. Man ska inte vara så jävla snabb att kasta sten i glashus! Jag försöker att ignorera, take the higher road. Men det är jävligt svårt. Men jag ska inte spä på, utan bara låta det vara nu.

Ujuj!

Det är med vemod jag nu lägger undan det första plagget i strl 80.

Häpp!

Sotarinspektören har varit här och inspkterat och ger tummen upp för fortsatt eldning. Tur det, för det verkar ju inte bli vår snart om man säger så.

Har varit på Stor och Liten på kyrkan och sonen sussar gott ute, i en snart översnöad vagn. Men snart blir det fläng igen, för måste in på skroten och handla ett expansionskärl. Ja se dessa bilar...

Kanske hinna med att mocka först bara?!

Kokar nappar!

Lekte nappleken med Ossian idag. Han tycker det är superduperroligt att stoppa in nappen i valfri mun. Idag var det också jätteroligt när pappa "spottade" ut nappen på honom. Skrattade så han kiknade. Sen hade han nappen i sin egen mun, efter att den hade varit hos mamma, pappa och dessutom faster. Så nu har han helt klart fått karies. Ajjabajja mamma och pappa. Så lite efter så kokar jag nappisarna. Hittade dom här superfina napparna på MAMs hemsida, Tribe.
 
Varför finns det aldrig så fina nappar i affären när jag ska handla? Gillar ju massa färg jag, men har lite problem när det är "gubbar" på nappen för då måste jag vända dom åt "rätt" håll hela tiden... Jag är lite störd, jag vet. Man ska ju helst kasta napparna efter ett tag, men det är man ju också sämst på. Det är ju inget fel på dom direkt heller, så brukar se till att koka dom med jämna mellanrum istället.

Hängslen, hängslen, mitt kungarike för ett par hängslen.

Usch vilket fult ord det är egentligen...hängslen, hängslen. En riktig tungvrickare också. Eftersom jag surrade om hängslen (hängslen, hängslen, hängslen) så blev jag ju tvungen att ge mig ut på nätet och leta på en gång. På tradera var det dött kan jag säga. :( Men nu har jag hittat:

Kanske dessa läckra från MOLO?!

Eller dessa fina från Rockefella?!

Bara borta aldrig hemma

Idag har det varit sim som vanligt på torsdagar. Roligt värre och vi fick knäppa kort under vattnet. Tror vi fick till ett fint, synd bara att min badräktsklädda kropp också var med på bilden...

Sedan en liten shoppingtur i Kramfors, kollade efter lite födelsedagspressysar. Hann med att kika lite på några kläder åt Ossian också, men bidde inget åt honom. Han har fått tillräckligt nu. Har förresten bestämt mig för att behålla jeansen från Lindex i 92, för det funkade bra att vika upp mudden och då blir det ju lång användningstid för dom tuffisarna. Ska nog investera i ett par snygga hängslen åt honom också, eftersom dom är rätt stora i midjan, fast det går att justera en bit.

Hur som helst så kom vi hem till pappas matlagning, käkade lite snabbt och packade in oss i bilen igen för att fara och kalasa lite. Tur att Ossian var däckad efter simmet och sov hela tiden som jag var runt i Kramfors, nästan två timmar, och vaknade vid halv fem. Så han kunde kalasa på också. Blev istället lite yrslig läggning, men somnade för ett tag sedan, och det gick ju bra det med.

Tömde spargrisen!

Blev en tur ner på Drakborgen idag iaf, med mysiga mammagruppen. Vi kom iväg sent(som vanligt) eftersom natten var superjobbig. Ossian grinade och ville inte somna om efter att ha vaknat vid halv 2. Till slut slocknade han på min arm o vi vaknade vid 7 och då var armen bortdomnad. Grinade lika mycket då och har varit smågrinig hela dagen, den lilla fisen. Men verkade ha kul på drakborgen iaf. :)

Efter lek blev det shopping och jag slog till på:



Tog dock i lite i överkant tror jag och köpte 92, vilket visade sig vara lite för långt. Tänkte satsa på att muddarna skulle hjälpa, och det hade dom gjort om dom hade suttit åt lite hårdare. Dessutom var jeansen från lindex alldeles för stora i midjan. Så skickar nog in karln till stan och hoppas att dom finns i 86 imöra. Tröjorna (köpte en till men hittade igen bild, så får väl visa den på Ossian) från NameIt satt perfa, fast det var 92 och tror jag behåller jeansen i den storleken. Don't know!

Till mamma bidde det:


Och dessutom en finfin kofta för ynkliga 50 spänningar!

Brrrr!

Kallt som attan idag. Tänkte bara vara inne, men solen tittade fram och det blev lite varmare så vi dristade oss till en liiiiten skotertur. Men blev attans kallt direkt eftersom att solen inte behagade stanna uppe, så blev bara en tur upp på berget och hem. Ossian hann självklart somna lite...sötisen!

Eldar för fullt och tänkte gå och duscha, så att man är lite fräsch imorgon när Drakborgen vankas, men drar mig eftersom det ändå är kallt i det dragiga gammhuset. Brrrr!

Köpes: väckarklocka som ger elektriska stötar

Alternativt en annordning som kan kopplas till mobiltelefon. Starkström önskas.

Bytes eventuellt mot sovande make.

Och till mamma


Men kan inte bestämma mig vilken färg jag är sugen på...


Men denna är nästan helt säkert.

Eller den här färgen.

Eller kanske med det här trycket?!

Det finns ju så mycket fint!

Shopping på NameIt


eller


Ska jag shoppa till Ossian så fort jag får pengar...Jim törs inte släppa ner mig på Birsta själv, för jag hittade sååå mycket fint!

Bilderna är helt fräckt lånade från nameit.com

Debatten om rosa eller blått fortsätter

Vi var ju som bekant på dop i helgen och skulle köpa dopgåva. Såg vissa tendenser på Ossians dop, med bara(nästan) ljusblått presentpapper. Hur som helst så skulle vi få en present inslagen på en viss känd smyckesbutik, varpå tjejen i kassan frågar om gåvan är till en pojke eller flicka...jaaa varför undrade hon det månne? Jo, för hon var ju tvungen till att ha blått presentsnöre till en pojke såklart. Jim sa att hon skulle ta rosa, men se det gick inte, för då skulle det ju bli bråk. Eeeeeh?! Vem skulle bråka för att presentsnöret var rosa? Så hon tog helt sonika blått snöre och slog in paketet. Jag var snabb och kompenserade med ett rosa kort såklart, obstinat som jag är.

Svängde in på en mysig butik i Njurundabommen för att kika lite och hittade en fin tamburin som jag först tänkte köpa till Lukas, men sedan bestämde jag mig för att han skulle få ett fint marackasägg och Ossian skulle få tamburinen. Tjejen bredvid mig hörde när jag och Jim resonerar och säger Den finns i blått också, om det är till en kille.  Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag svarade, men tydligen var jag snäsig, enligt Jim, men det var inte min menig. Var bara lite frustrerad över varför det skulle spela nån roll.

Kommer ner till kassan och ber att få presenterna inslagna, varpå jag återigen får frågan om det var till en kille eller tjej. Men för faaaaan! Säger att det är ju till killar, men jag vill inte ha blått snöre bara därför. Hon kollar konstigt på mig och föreslår snabbt grönt snöre... Men då det inte visar sig matcha så bra med pappret så blir hon plötsligt rådvill. Jaaaa, du får ju gärna ta rosa snöre om du vill säger jag. Jomen jag kan ta det här lila... Och när jag får paketen så säger hon att hon hoppas att det blev bra och unisex.

Alltså jag må vara lite obstinat och allmänt less, men jösses amalia, spelar färgen nån roll?! Jag tror mig inte ändra Ossians genustänkande eller världen eller jesus och hans mormor, men jag tycker inte heller att färgen spelar nån roll. Har nog sagt förut att människor tror säkert att jag bryr mig supermycket, men det är ju det jag inte gör (fast jag är lite trotsig, bara för att, ibland). Det finns ingenting som är tjejfärger eller killfärger!!!

Och om man nu ska fundera på färg så kan jag meddela att på medeltiden så räknades rosa som en manlig färg och blått som en kvinnlig färg. Back to de middleages säger jag bara!


Ossians "tjej"tamburin!

Vardag

Blev totalt tokigt med allt i slutet på veckan. Eller ja, alltså vi hade mycket trevligt, men tok med Ossians rutiner, vilket medförde att han var supertrött igår efter alldeles för lite sovning. Men det gick ju bra ändå. Badade när pappsen duschade och sedan välling och somnade nästan med flaskan i hand. Så det var bara att lägga den trötta kisen i sängen att sussa och natten har varit bra, trots tok eftersom pappsen for och jobbade. Men idag hade han återhämtat sig bra och har härjat på hela dagen, utom de två timmar som han sussade ute. :) Lika trött vid läggning idag och slocknade direkt, så inte heller idag blev det någon tandborsning, även om vi har börjat träna lite på att tugga tandborsen.

Hade ju möte med tandhygienisten när vi var på BVC sist och hon tyckte det var bra med att göra som vi gjorde nu, att han inte somnar med flaskan i munnen och att vi hade tränat lite på att tugga på borsten. Man behöver inte borsta tänderna "på riktigt" förrän han är 3 år sa hon, och man skulle inte heller börja med tandkräm förrän då. Det var bra info iaf, men jag och Katrin(farmor var med eftersom hon hade fått skjutsa till VC efter våran vurpa) tyckte att man blir lite dumförklarad. Inte cola eller nyponsoppa i nappflaska! Fast dom som väljer att ha sånt slisk i nappflaskan lyssnar nog inte på nån tandis ändå. Stackars småtänderna!

Ossian valde sin tandborste själv och då blev det en rosa. Duktig grabb, hehe.

Fyndade lite i helgen åt Ossian, ett uteset till våren.

Didriksons, superfint men rätt tunt. Men med fleese under blir det nog perfa!

Så är man gudmor igen!

Idag har det varit dop och man har blivit gudmor igen då. Trevligt värre har det varit och är kvar hos vännerna nu också. Så blir inget längre inlägg nu, men hoppas på att det blir några bilder framöver.

Smörj ska jag ha!

Hann ju inte riktigt känna efter på mig själv i allt tumult med ramling och tjosan hejsan. (tur att det gick bra tur att det gick bra) Men har faktiskt ganska ont i axeln...och lite i höften också. Smällde ju i rätt fint jag med. Kanske kan man få en tröstmassage från mannen. Eller iaf lite fotsmörj. Fram med lotionen nu för fasen!

Och mammahjärtat gick i kras...

...men det gick bra!

Idag när jag skulle in på babysimmet så hände en läskig vintergrej. Jag halkade! Med Ossian i famnen. Och tappade honom rakt ner i backen. Med ansiktet först! Och det var väl egentligen tur i oturen, för bakhuvudet hade varit värre. Han skrek som en stucken gris och jag fick såklart en jättechock. Hann inte ens fundera på om jag hade gjort mig illa när jag ramlade. Fort in på badhuset och lämande över Ossian till Sandra så att jag fick andas ut. Skakade gjorde jag, och grinade nog värre än Ossian. Verkade inte vara värre än näsblod och en bula i pannan, och han blev glad nästan på än gång, men vi åkte in till VC för koll ändå. Allt var bra iaf! Men läskigt värre och nu ska jag fasen inte gå ut utan broddar igen!

För övrigt hade vi 10månaderskoll på BVC idag och unge herrn väger nu snudd på 11kg, 10,9kg, och är 78cm lång! Så lång och smal. ;)

Och sen blir allt svart...

Fy faen! Strömavbrott igår kväll. Karln o jag satt och glodde på SYTYCD för att se vilka som gick vidare till finalen...och så slocknade ALLT! Och när man bor på landet och hela byn blir svart mitt i natten, ja då blir det svart på riktigt. Ringde till jouren och informerade om att det var lite mörkt och hon sa att de redan var på väg. Nåt skåp eller nåt som det var fel på. I don't know. Sonen fick iaf sova med oss merparten av natten för att det inte skulle bli för kallt åt honom, men verkar som att elen slogs på igen nån gång vid 2. Så slapp frysa ihjäl inatt iaf!

Och jag vet fortfarande inte vilka som gick vidare till finalen! :(

Alltså JAG tänker inte städa när jag kommer hem, sa karln!



Men så länge ungen är sysselsatt är jag nöjd.

All new me!


Barret är kapat. Ha överseende med muppminen!

Skoter baby!


På berget ovanför oss! Underbar utsikt. Även att vi har snyggaste lantisuniformerna på oss. Jag med gammal televerketoverall och Jims kan vi tacka NNP för. Lappad i röva är den också!

SÄL! Det var bara liiite djup snö!

Glömde såklart kameran hemma när vi for på långtur igår, men en underbar dag hade vi iaf!

Skoterpremiär

Igår vart det skoterpremiär för lillfisen. Spännande värre med en tur upp på berget. Igår blev han också 10 månader, så det var ju passande att fira så. Premiär för i år var det också för mammsen och pappsen, eftersom det har varit fel på skotern.

Idag tog vi en längre tur och jag o Ossian fick packa ner oss i pulkan. Det gick sådär, eftersom det är rätt mycket backar upp till tuäggen, dit vi skulle, och skotern orkade inte riktigt med att dra mig och fisen bak i pulkan, så det blev stopp i första, men med lite fart tog vi oss upp för sista backen och fick njuta av vacker utsikt och fika. Ossian sov typ hela vägen dit och hela vägen hem, bekvämt i sin Voksipåse. Lite jobbigt känns det att han är utan hjälm, men finns ju ingen hjälm att sätta på ett sånt litet huvud. Så Jim fick ta det superförsiktigt istället, var väl lite därför vi hade det svårt i backarna också, med för lite fart. Så blir nog kanske inte direkt nån fler långtur, för det är lite osmidigt med pulkan. Men vi får väl se...

Ska väl se om jag får ut några bilder ikväll också.



Datenight

Igår hade vi månadens datenight och passade på att nyttja andra delen av Jim presentkort på "hemester". Trevligt värre.

Var på väg till jobbet för att besöka Glacialen,, men det är alldeles för fint väder, så vi blir hemma istället och hoppas att Jim kan fixa skotern. Så här har jag inte tid att sitta!

Mor och son


Fast han är sex år är han fortfarande en morsgris!

Just me


Eftersom jag inte tycks fastna på bild och se bra ut så bjuder jag på en skabbig ful-bild. Det här är det nya jag har pratat om iaf...ser ni nåt annorlunda?! Förhoppningsvis tar svägerskan med sig klippgrejer nästa gång hon kommer ut så att det blir lite friserat också, barret.

Djurens ansvar?!

Nike är en knäpp hund! Men hon är våran och det skulle nog mycket till ändå innan vi gjorde oss av med henne. Om hon inte bet nån, för då skulle vi nog aldrig tveka. Fast det kan ju finnas omständigheter runt det också. En gång hörde jag om en golden som hade bitit ett barn, så den avlivades omedelbart. Vid obduktionen upptäckte man en pennstump intryckt i örat. En pennstump...förstå vad ont det måste ha gjort.

Nike leker jättebra med barn, och hon är superförsiktig, om hon inte glömmer bort sig. Hon är försiktig med Ossian också, för han matar henne gärna med kex eller majskrokar, eller kryper över henne och drar henne i pälsen. Oftast går hon bara iväg, men ibland mullrar hon lite, bara lite. För att berätta att hon är less. Och det är det som är hela grejen. Jag anser att man ALDRIG kan lägga över ansvaret på djuret att säga ifrån! Det är mitt ansvar som vuxen att se till att barnen är snälla mot djuren och behandlar dom väl och med respekt, och åt andra hållet också, att djuren behandlar barnen med respekt. Man kan inte säga att "jamen hunden/katten säger ju inte ifrån" för den dagen dom säger ifrån så kan det gå riktigt illa.

Sen säger jag inte att man ska gå på helspänn hela tiden, för de ska ju lära sig att leva tillsammans som en flock och kommer säkert leka bra tillsammans. Men barnet ska lära sig att djuret har en plats och om då djuret har valt att gå dit så måste det få vara ifred. Precis som djuret ska låta barnet vara om det inte vill leka eller umgås.

Bara om alla visar ömsesidig respekt för varandra kan man leva tillsammans i harmoni...eller i en liten, dysfunktionell flock.
 
Vovven trasig

Koolaste killen på byn



Å Vildaste Vovven på vägen...

Hemmamys

Idag blir vi nog bara hemma och tar det lugnt. Kanske en sväng ner på byn för att köpa en citron till laxen som jag ska göra till middag, men annars inget planerat. Funderade på en tur in till stan idag igen, eller kanske till och med drakborgen för att umgås lite, men det blir så mycket flängande ändå i veckan så blir nog bara hemma.
Dessutom verkar det som att solen tittar fram nu så vi kanske drar på oss overallerna och går ut och åker lite pulka innan lunch! (om inte blogg.se tar 100 år på sig att ladda upp den här bilden nu då...)

Dagens outfit


Byxor och dreggellapp från Villervalla, body Name It, strumpor Dollarstore. Bubbelplast, skroten.
Såg nu att jag hade glömt vända på bilden också...suck! Men ni får väl vrida på hövvena!

Vill ha denna underbara väska från Friis &co!


Nån som har lite cash att skänka bort till en stackars flicka?!

Öppna förskolan

Idag tog vi oss en tur till stora staden för att gå på öppna förskolan. Hann med en lunch med S och L också, innan jag o Jossan kutade iväg med våra vagnar. Supertrevligt idag med, och kändes inte alls lika stressigt. Ossian trivs superbra och bra att han får vanan att vara med de andra barnen innan det är dags för förskola!

Blev svullomiddag på Big Boy innan det bar av till svägerskans pojkvän som fyllde år idag, så lite tårta hann vi med innan det blev hemfärd. Trött Ossian slocknade såklart i bilen, nackdelen med att ha långt hem. Men efter lite bus och välling så slocknade han faktiskt ganska lätt... Han envisades med att sätta sig upp och småtröttgnällde lite, och när jag kom upp låg han på mage och hakvsov och gnällde. Fiiisen! Hade säkert somnat så om jag hade låtit honom vara, men jag gav honom napp och kossa och la upp honom på kudden och nu sussar han gott.

Och jag är enormt irriterad över j*a kanal5 som har mage att flytta mig älskade SYTYCD till 22, vilket medför att det håller på till 23.45. Liiite sent! Muppar! Funderar på att skriva ett väldigt argt mail!

Ojdå!

Nu är vi friska, men verkar tydligen ha smittat alla i vår omgivning med den päckliga magsjukan! Även fast vi väntade med att träffa folk, men bor man vägg-i-vägg med farmor och farafar så finns ju risken... Filåt alla!


Tävlar

"Jag är med i utlottningen om ett presentkort från PRIMON.se - leksaker & böcker på nätet hos Tant Ulrika!"

Vilken härlig daaaaaag!

Fasen vad fint väder det är idag. Solen skiner och det är varmt och gott.

Tog mig iväg till kyrkan iaf, fast höll knappt på att ta mig från gården eftersom det var en snövall modell mindre bakom däcken på bilen. Men kom innanför dörrarna precis när klockorna hade slutat klämta. Jim var klar med jobbet också så han mötte upp vid kyrkan. Så vi fick en härlig familjedag tillsammans i kyrkan med god lunch och tårta efteråt. Dessutom var ju dagens gudstjänst för att fira de som hade blivit döpta under 2009, så de tre barn som var där fick varsin skiva; Mosters Trudelutter.   

Eftersom det var så fint väder så passade jag och Jim på att ta en tur med hästapållarna också, medans Ossian sov. Jaaa, farmor höll ett öga såklart, vi lämnade honom inte själv... ;) Men han sover fortfarande så det hade inte varit så avancerat barnvaktande.

Kyrklig, nån?

Skulle ju kanske till kyrkan imöra då alla barn som döptes under 2009 ska uppvaktas med en skiva å tårtkalas...men nu ska karln jobba. Ska jag dra dit som en god kristen och introducera min son i sin religion...själv? Vill gudmor följa med?...hehe. Det är kl 11.

I brist på rutiner!

Barnet är fortfarande vaken! Det är INTE OK att Ossian är vaken efter nio på kvällen tycker jag. Jag är medveten om att alla har det olika och såklart får det vara så, men Ossian lägger sig vid 19 på kvällarna och det funkar bra! Eller har funkat bra...i spåren efter sjukdom, och främst efter lättja, för om jag ska vara ärlig så har vi slackat rent grovt med rutiner på sista tiden, så somnar han inte helt lätt på kvällarna längre.

Kan konstatera åter igen att rutiner är fucking bra! Jag är verkligen inte strukturerad rutinmänniska, det vet vem som helst. Men bara efter nån vecka hemma med Ossian så insåg jag att han bara tuttade och grejsade och jag ville inte rubba hans sömncykel och då införde vi "mat- och sovschema" hemma. Det kanske låter bisarrt med en sån liten bebbe men det har funkat sedan dess. Just nu håller vi på att arrangera om och prova oss fram med sovtider på dagen eftersom Ossian verkar ha mindre behov av sovning på dagarna, dessutom spökar bissingarna(Jooo, har ju glömt säga att hans tänder, de två första, har ploppat upp lite). Så klart att det är stökigt ändå, men då är det ju ännu viktigare att hålla på strukturen!

Dessutom är jag en sån däringa egoistisk mor som BEHÖVER sin egentid. Jojo, inte att jag vill ha egentid, jag behöver den. Så när jag nu inte kunde smälta ner i soffan, smaska sorbisar och glo på melodifestivalen i lugn och ro....ja då har jag inte ro att se den alls, fast jag har dumpat över sonen till min man. Och det är jag glad för; att jag har en man att dela bördan med, för jag var måttligt irriterad på mitt barn, fast det egentligen inte är så mycket hans fel. Och kanske är jag bortskämd med ett "lätt" barn och blir irriterad mycket lättare, men för att hålla med en väldigt god vän till mig: Om mamman mår bra så mår barnet bra. Jag måste ju må bra själv för att ta hand om mitt barn. Och det tycker jag alla föräldrar ska ta fasta på!

Pannkaksparty!

 
Så här roligt är det att äta själv!


Oh but kill me...

...fast nu är jag bättre. Igår när jag skulle skriva om min misär hade nämligen blogg.se kajkat ihop. Kräksjukan slog till med full kraft och slog först ner mig och sedan Jim. Två döda låg vi igår och då hade ändå det värsta gått över...Pust! Tur att sonen var snäll igår och accepterade att chilla på soffan typ halva dagen.

Å efter nästa barn så blir det en back dricka!

Grattis till alla er som kan få in en penna under bröstet och få den att stanna kvar. Ni har inte mycket problem med hängpattar ni...

Å den bjuder jag på!

Senaste nytt!

Inget mer kräks här hemma iaf... kanske bara en liten släng den här gången! *pepparpeppar* Jag och sonen har precis tagit en över två timmar lång tupplur på sängen uppe. Skönt! Nu blir det mellis, lite smått sådär och sedan kanske ut en sväng. För frisk luft är bara bra!

Kräksjukan har slagit till!

Jupp, hade ju besök i helgen som kom med lite illamående, men tänkte att det var ju ingen kräksjuka, så ingen fara. Men tydligen var det kräksjuka ändå... tack Erika. ♥ ;) Så vaknade inatt av att Ossian kräktes, och låg på rygg. Läskigt. Så hela sängen fick slitas upp och sonen tvättas och stoppas om i våran säng. Några kräkningar till inatt, fast då lyckades vi pricka hinken iaf. Imorse kom vällingen upp men nu har han faktiskt fått behålla en halv smörgås och lite vatten...än så länge.

Både jag och Jim har en liten släng av illamående, men inget värre. *peppar peppar*

hmmmhmm

Tadatada! Har inte fotat mitt nya idag heller...vet inte om det blir idag...kanske imorrn...hihi.