Hipp hurra!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Ossians födelsedag! Vi har firat med en tur ner till Drakborgen, med lite shopping på IKEA(en matta och petskydd) där vi också spanade in en supersnygg lampa som ska inhandlas till Ossians rum. 
 
Syns kanske lite dåligt på bilden men det är moln på lampan.
Kollade också in mörkläggningsgardiner, men är lite iffy om jag ska ha en 120cm som vi ev får klippa i eller om vi sätter den inne i fönsterkarmen istället och då kanske det räcker med en 100cm. Förvaringen som ska inhandlas får vi köpa nästa gång.

Hur som haver så lyckades jag fota lite idag iaf, när det faktiskt var Ossians riktiga födelsedag, men orkar inte lägga upp några bilder just nu. Hann inte med(glömde bort) att fota nästan nåt på kalaset så efterslyser alla bilder jag kan få (snor lite från bloggar och så också).

Fikade sedan med Ossians underbaraste mormor och sedan hem till Härnta, där vi åt middag med pappsen innan det bar av hemåt. Ossian lekte lite i sitt rum innan det blev dags för pyjamas, välling, tandborstning och sedan sängen. Det var ett trött födelsedagsbarn som slocknade direkt!
2010-04-13 @ 20:17:59 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Molly & Anna-Karin

Stort Grattis I Efterskott Ossian På Din 1 Års Dag!



Kramar Från Molly & Anna-Karin

2010-04-14 @ 10:02:33
URL: http://annakarin.bloggplatsen.se
Postat av: Josefin & Elias

Grattis Ossian på födelsedagen (lite i efterskott) Hoppas du fick en underbar dag med massor av tårta och presenter kramar

2010-04-14 @ 18:10:34
URL: http://familjeneurenius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback