Homesale!

Sålde ju Oriflame förut, och diggar deras grejer stenhårt. Plockade lite i de provgrejer jag har kvar, eftersom jag ska fixa halloweensminkning på svägerskan nästa helg...och blev lite sugen på att börja sälja igen. Men frågan är ju om det är värt det, det slutade ju med att det mest bara var jag själv som handlade. Och handlade upp den lilla förtjänst som jag gjort.
2009-10-23 @ 20:41:23 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Åsa

Hehe, ja det ska väl vara den kockningen då ;) Ser framemot en likadan lista på din blogg...den kan nog bli smaskig att läsa :D Saker vi inte vet om Ejkej...anse dig utmanad babe!

2009-10-23 @ 23:29:18
URL: http://katewellings.blogg.se/
Postat av: Kristina

Du får se till att komma välsminkad och se topp fräsch ut på mamma träffarna så kanske du får igång en rulians i "fattigmammalediga mammors klubb" som gör allt för att se piggare ut än vad dom är ;)



Tyvärr är ju risken att man har lite för lite pengar när man är föräldraledig att pengarna inte prioriteras till smink hellre massvis med barnkläder ;)Annars träffar du ju rätt mycket folk nu så affärerna skulle kanske gå ihop.



Jag väljer ju hellre att lägga pengarna på barnkläder än smink som ändå bara hamnar i badrumsskåpet och står där tills jag slänger det ;)

2009-10-25 @ 11:06:02
URL: http://kissegirl.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback