En riktig gentleman!

Fick hjälp idag efter att vi varit på babysimmet. Jag haltar nämligen runt som en annan vingelpelle, har nämligen fått ischiasnerven i kläm nu igen(hände ibland under graviditeten). Det värsta är att det bara hugger till och man vet inte riktigt när eller hur så jag haltar åt alla håll för ingenting hjälper egentligen. Så pulade in Ossian i bilen och haltade lite sådär ynkligt när jag är på väg mot bakluckan för att lyfta i vagnen. Får då ögonkontakt med en man som är på väg in mot simhallen, varpå han frågar om han ska hjälpa mig lyfta in vagnen. JAAAA! tack svarar jag såklart. En riktig gentleman, som hjälpte en halt dam i nöd. Tacktack!

Fast innan det så hängde faster med och simmade o det var såklart superkul, och sedan blev det en sväng på staden Kramfors och passade på och köpte ett täcke åt den lilla herrn. Börjar bli kallt nu på nätterna nämligen och som han spretar med benen så sticker ju fossingarna fram hela tiden under täcket. Inatt var han supergrinig och vaknade flera gånger, så till slut tog Jim med honom till sängen så han fick sova med oss, fast sov väldigt oroligt där också. Jim hade passning på att kliva upp inatt eftersom jag har så ont och inte orkar rulla ur sängen, men som vanligt så fick jag peta liv i honom för att han ens skulle reagera. Är det så att mammorna har nån superreaktion eller är papporna bara lata? I don't know! Blir iaf passning för Jim igen inatt, så får väl se hur länge det tar innan han kommer till våran säng, hehe. För så fort han hamnar i våran säng, ja då kan ju jag skönta tröstandet och napp-i-stoppandet igen.

Var hur som helst på kalas igår, som började 18, och var lite nervis för hur grinig lillparveln skulle vara eftersom han brukar lägga sig runt 19. Men det gick hur bra som helst. Han var rätt nöjd länge och sedan fick han gröt vid 19, så var vi kvar kanske en halvtimme till. Han fick somna i bilen på vägen hem och sedan var det bara att byta om till pyjamas, äta lite och somna om lagom till att jag fick gå ner och titta på Gray´s anatomy. Hehe.

Hade ju inte tänkt skriva nåt långt inlägg idag, men blev väl det ändå. Annars har jag känt mig lite oinspirerad att blogga den här veckan. Vet inte vad det är...
2009-10-01 @ 20:02:16 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback