Uuuugly!

Förlåt alla Lingon&Blåbär-fans, på förhand men...Jisses vad fula kläder det var. Inte mycket snyggt där inte, någon body som jag kunde tänkt mig till Ossian, men den var slut i storlek, i övrigt var det bara...fult. Behöver kanske inte säga att vi inte köpte nåt. Hehe! Är ju lite jobbigt med såna där hempartyn, för även om det aldrig är köptvång så känns det ändå som att man kanske borde köpa nåt, nåt litet iaf. But no way josé att jag skulle köpt nåt därifrån.

Idag på babysimmet var det myspys som gällde. Eftersom vi totalrubbade Ossians rutiner igår för att åka på party så blev det sen läggning och orolig natt, innan han kom till ro ordentligt, i sin säng, våran funkade inte alls, vid 1 på natten nån gång. Vaknade därför först halv nio, eller vid sex först, men kom ddå till våran säng och somnade om där. Därför blev det ingen förmiddagslur, men han sov gott i bilen på vägen till simmet, om än lite kort. Därför var han rätt trött när vi kom dit och myspysig. Ville mest ligga på rygg och flyta i min famn. Men gick bra med dyk och allt idag ändå. Idag fick vi prova på en ny grej, med bebisen på våran rygg, för att kunna använda senare när man är och badar i nån sjö till exempel, där det är lite djupare. Tycker att det är superbra med babysimmet, eftersom vi lär oss och bebisarna så mycket mer än att bara va i vattnet. Allt vi gör har till syfte att dom ska lära sig hur man ska bete sig runt vatten i framtiden. Till exempel att man ska simma tillbaka till kanten eller var man dök från, eller att man håller i sig på mammas eller pappas rygg. "Håll i" säger vi och håller i deras små armar. De måste redan ha strumpor så att de blir van det, för små ben springer fort och halkar lätt när det är halt. Superbra!

Nu sover sonen iaf så det blir ut i stallet för att mocka och sedan hämta in lite ved. Kanske hinner vi glo på Criminal Minds sen också.
2009-11-12 @ 20:00:58 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback