Minishopping!

Igår åkte vi på liten turné och handlade på Klädextra i Lunde. Ossian fick presentkort där av gammelfarfar(Jims farfar) så vi tänkte kolla om det fanns nåt bra. Hittade ett par strumpbyxor och ett par rätt tunna vantar som är bra eftersom det kan vara rätt kyligt fortfarande. Dessutom coolaste badbrallorna!!! Hur tuffa som helst ,så dom var vi lite wild and crazy o köpte. Tänkte att det blir bra att ha om det blir babysim i höst, eller överhuvudtaget om vi far och badar nåt, men hoppas att det blir bra strlk bara... Inköp från Klädextra i Lunde; hetaste babyxorna, strumbyxor och vantar.

Igår vaknade Ossian kl 06.30, men jag kände mig faktiskt utvilad(ganska) eftersom han då hade sovit från 2... Så då ammade vi och klev upp och myste lite och pysslade i babygymmet. Han har ju världens sötaste pyjamas, Fem myror är fler än fyra elefanter, men vi var dumma och köpte den i 56, och eftersom han är en stor pojke så börjar den redan bli alldeles för liten. Så blir nog inte mycket mer användning av den.

Var bara tvungen att lägga upp den här bilden, även om den är suddig. Precis när jag knäppte så nyste han. Världens sötaste... Hihi! Även när han nyser och sen tror han att han ska nysa igen så gör han världen gulligaste ljud.

Nej, nu börjar det bli alldeles för sockersött det här... must go. Kaffet är klart på spisen, för kokkaffe är gööött, så ska dricka en kopp och sedan ska vi nog bege oss, för måste hinna hem i tid för celebert besök ikväll. Åsa och Johan kommer på visit, men vi får hoppas att det inte blir en supersnabb visit bara, eftersom Johan är allergisk. Kanske lägger jag upp lika söta kort imorn, på Johan när han nyser.
2009-05-10 @ 11:01:27 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Kisse

vad bra att du fick tag i strumpbyxor, grabbiga så snyggingen slipper gå i rosa hela tiden ;)

2009-05-10 @ 12:40:41
URL: http://kissegirl.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback