Flänghelg

I fredags hade vi finbesök, Linus och Johanna var och hälsade på oss lantisar. Mysigt värre. Vi satt och fikade halva dagen, paj (fejkpaj ur påse, det enda jag hinner baka just nu), mumisga bullar som Johanna hade bakat (hon har tid minsann!) och goda syltkakor(ur burk, köpta på Coop). Och en jäkla massa kaffe! Precis när vi hade bestämt oss för att gå ut och sitta i det soliga vädret så blåste det upp till nån sorts mini-orkan, så det sket vi i. Barnen sov i omgångar så vi turades om att mysa. Dessutom provade Linus Ossians babygym och diggade det stenhårt, smakade gott tydligen. ;)

Efter en halv dag med fikande begav vi oss in till staden för att besöka marknaden, men kunde snabbt konstatera att det SÖG! Skulle mumsa på langos, men fanns ju inga goda, såna där med en massa grejs på....mmmm....langos. Måste nog ta en tur ner på Gatufesten i sommar för att äta Langoskungens langos... Blir dagtid antagligen då eftersom lilla herrn är lite för liten för att hänga med i öltälten ännu.

Lördagen spenderades på många orter... först ner till Sundsvall där det vankades barnkalas för Emilia som fyllde 2. Trevligt värre (och ännu mer fikande). Sedan svängde vi in på Birsta en snabbis på vägen hem, men hann inte med så mycket mer än att äta, låta Ossian äta och hnadla en kortärmad bodysuit på Lindex, samt två kortärmade pyjmasar på KappAhl. Behövs nu när det börjar gå mot varmare tider. Konstaterar att det bara är att köpa strlk 68 till "lille" herrn.
Åkte hemåt, men bytte bara om snabbt och begav oss upp till Sollefteå där det vankades cruising. Najsigt värre. Så Ossian har nu besökt sin första cruising. Spännande tyckte han, avgaser luktar ju sådär gott och mullret av jänkarna var ju inte helt fel. Mamma önskade sig en Ford Fairline i morsdagspresent!

och igår var vi bara hemma! Skönt värre! Och i det fina vädret har till och med jag lyckats bli sådär vackert grisrosa!
2009-06-01 @ 11:42:33 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: KateWellings

Haha, lyckades emd konststycket att svara på ditt grova påhopp i min egen blogg...så läs där. Och ja jag vet..jag bör sola mer ;) Men nu är jag blond, check pics! Puss!

2009-06-01 @ 13:34:31
URL: http://katewellings.blogg.se/
Postat av: Kisse

meh vad har du för son som inte kan uppfylla mammas önskan??? MORSDAG och allt ;)

2009-06-01 @ 21:42:29
URL: http://kissegirl.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback