Betalt räkningar!

Ingen tur med snabeldraken ännu, men har faktiskt lagt i en maskin tvätt. Sonen sover sött efter att ha slocknat i farmors famn. Det är helt klart bästa stället att somna på tycker han. Sover dock i sin säng nu, för det skulle nog bli jobbigt för farmor att bära runt på honom en dryg timme eller så.

Betalat räkningar också nu och städat undan lite papper på databordet, eller städat och städat..stoppat in dom i tidskriftsamlaren som heter "papper att sortera in i pärmar". Måste fixa en mapp eller pärm åt Ossian och hans papper nu också. Han är numera försäkrad efter ett besök från en försäkringsnisse: Jomen kan du värdera ditt barns liv lixom, sätt ett pris. Sedan är det väl dags att öppna ett sparande också, skulle kännas bra att lägga undan nån hundring i månaden så länge man har möjlighet till det.

Kan också konstatera att efter att räkningarna är betalda så hade vi ändå råd att betala "nya" bilen kontant, eftersom vi hade pengar sparat. Så såg det inte ut för några år sedan, men känns superskönt att ha den möjligheten, trots att vi även har köpt ny skoter och skoterpulka i vintras och lagt kontantinsats på Passaten när vi köpte den. Inte några miljoner på sparkontot direkt, men tillräckligt för att inte behöva ha ångest för att köpa ny bil. Lite sämre med sparande är det dock nu när jag lever på föräldrapenningen, till skillnad från när jag hade två jobb...
2009-08-01 @ 13:39:25 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Kisse

Skönt att ha dte så på penga fronten ;) Just nu kan jag ju säga att vi inte har det lika fett... renovering slukar verkligen pengar :( men fint blir det när det är klart :)

2009-08-01 @ 21:50:02
URL: http://kissegirl.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback