Bara borta aldrig hemma

Idag har det varit sim som vanligt på torsdagar. Roligt värre och vi fick knäppa kort under vattnet. Tror vi fick till ett fint, synd bara att min badräktsklädda kropp också var med på bilden...

Sedan en liten shoppingtur i Kramfors, kollade efter lite födelsedagspressysar. Hann med att kika lite på några kläder åt Ossian också, men bidde inget åt honom. Han har fått tillräckligt nu. Har förresten bestämt mig för att behålla jeansen från Lindex i 92, för det funkade bra att vika upp mudden och då blir det ju lång användningstid för dom tuffisarna. Ska nog investera i ett par snygga hängslen åt honom också, eftersom dom är rätt stora i midjan, fast det går att justera en bit.

Hur som helst så kom vi hem till pappas matlagning, käkade lite snabbt och packade in oss i bilen igen för att fara och kalasa lite. Tur att Ossian var däckad efter simmet och sov hela tiden som jag var runt i Kramfors, nästan två timmar, och vaknade vid halv fem. Så han kunde kalasa på också. Blev istället lite yrslig läggning, men somnade för ett tag sedan, och det gick ju bra det med.
2010-02-25 @ 21:23:33 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Kristina

Då måste det ju bli MOLO hängslen ;)

2010-02-25 @ 21:53:56
URL: http://kissegirl.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback