Morot+palsternacka=mums!

Har fortsatt med smakisarna med Ossian, även om vi avvaktar lite med gröt. Palsternackan har han vant sig vid så tänkte köra morot istället nu, så körde en morot o palsternackablandning, och shit vad han tyckte det var mumsigt. Åt upp alltihopa och mmmade och hade sig. Lyckades knuffa undan skålen så att skeden åkte i backen och när jag gick iväg började han grina när han trodde att han itne skulle få mera. Blev supernöjd när han upptäkte att han faktiskt fick mer. Kul om han gillar maten, även om det känns lite tungt att han snart inte längre är en helammande liten bebbe... snyft!

För övrigt så var det en jobbig natt igen. Han vaknar och gallskriker rakt ut, är helt otröstlig. Så det är bara att plocka upp honom och tända lyset. Till slut fick vi honom att lugna ner sig...blä. Fattar inte vad som är fel och det är så jäkla jobbgt när man inte vet vad man ska göra och han är superledsen.

2009-09-21 @ 13:17:48 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Kristina

Han kanske börjar bli lite mörkrädd, vi skaffade en lampa som lyste svagt när Filip kom i den perioden, en måne från ikea.

2009-09-21 @ 14:12:07
URL: http://kissegirl.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback