Home sweet home!

Hemma igen. Tog gott om tid att åka hem i fredags, 12 timmar närmare bestämt. Men blev rätt många pauser med den lilla mannen. Gick ändå bra och han åkte själv i baksätet mesta tiden. Värsta protesterna kom efter att vi hade stannat och ätit i Huddik...på Frasses...hehe. Tänkte sedan svänga in hos mommo och ta sista kvällsamningen vid 19 och "läggning", men typ vid Gnarp började gnället. Ungefär när vi passerade Njurunda var protesterna i full gång, men så fort vi kom fram till mommo så var det glada miner igen. Fick äta och somna om i den förbenade bilbarnsstolen och det gick faktiskt bra, fast jag tror han var hyfsat less vid det laget. Kom hem och var bara att plocka upp lille mannen och stoppa ner honom i sängen...aaaaaah hemma! Egen säng! Tror han tyckte det var superskönt för han somnade om helt utan protester.

Men igår tänkte han minsann inte sova...på dagen! Var vaken från 8 till 12 på förmiddagen i nåt sorts hyperrus. Gjorde sina pippiljud konstant. Somnade rätt ovaggad vid 12 och vaknade efter typ 40 minuter. Knäppa unge! Sen var han vaken till 15.30 ungefär då vi tog en tur till Kramfors, bara för att uptäcka att Dollar var stängt! Eller, stängde precis när vi kom fram. Blev dock lite shopping på Konsum.

För övrigt blev det ingen efterlängtad logdans igår som vi skulle på, för jag har blitt sjuk. Har varit krasslig i halsen länge, men igår mådde jag riktigt pissigt, yr å allt. Men idag kändes det bättre så jag hängde på när vi stängslade om åt hästarna...igen. De hade bara en liten hage sist så nu blev de släppta på storbete igen, så det räcker nog ett tag. Ossian var med i vagnen först, men bestämde sig för att han inte alls ville ligga. Däremot var han nöjd när han fick sitta upp, men det är ju lite si och så med balansen så även om jag pallade upp honom så var det inte så lämpligt med det guppiga underlaget. Så vi gick in ett tag och hade matstund o gick ut igen med selen och då gick det bättre. Fast unga herrn bestämde sig för att man itne skulle vara vänd mot mamma,utan framåt. Så han fick åka framåt ett bra tag och var supernöjd, men när ha började bli trött så fick han åka med pappa istället och åt andra hållet. Sov tills vi var klara.

Och nu sover den lille mannen för natten...eller tills nästa matstund iaf! ;)
2009-07-26 @ 20:58:29 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Elin

Hör av er om ni vill ses nåt i veckan. Jag har semester, tjoho! :) Kram

2009-07-27 @ 07:54:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback