Handla o bada!


Jaha! Då var audin ersatt med en golf...fast vi har den inte än. Jim ska nog åka och hämta den ikväll! Åkte ner till El Sundsvallo igår för att kika på bil o hälsa på mommo lite. Passade på att svänga in en snabbis på Birsta o lämna in våran krånglande teve på Mediamarkt. Skulle ta 3-4 veckor trodde han...ojoj utan teve. Vad göra?! Tur att man har nära till grannen och annars får vi väl passa på att umgås...Huga! In på BirstaCity medan vi väntade på att killen skulle ringa. Hann med att handla en ny (py)jamis till Ossian och dessutom ett par fräcka röda byxor. Köpte också en matchande röd body, en blå och ett par svarta mjukisbyxor på 3 för 2 på Lindex. Hittade en söt blå med mönster och rosa kanter, men kom fram till att det är jobbigt att matcha med några kläder eftersom vi köpte rött o han har mycket brunt också.

Tittade sen på bilen o for hem till mamma för att fundera över natten, men nu har vi alltså bestämt oss att vi ska ha den. Innan vi for till mami åkte vi för ett dopp på Dyket. Superskönt var det, men som vanlig-svensk-sommar-värme i vattnet. Idag har det ju också varit supervarmt så tog en härlig långprommis hem till Josefin, Daniel och Elias. Fick supergott fika av bakexperten. ;) Sedan fick Jim rädda dagen genom att ta ihjäl en kråka som hade skadat sig o var halvdöd.

Eftersom vi var supervarma så for vi på Dyket för ett kvällsdopp även idag. Skönt värre! Fast min badkruka till make satt på stranden med sonen. Sonen som för övrigt var supertrött eftersom han inte har sovit så mycket idag i värmen...slocknade nyss!
2009-07-30 @ 19:34:41 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback